Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Szövegírás csomagok

Keresőoptimalizáló online szövegírás weboldalra 5-10 oldal között

Keresőoptimalizáló online szövegírás weboldalra 5-10 oldal között

 

Ma már a keresőoptimalizálás egyik alapfeltétele az online szövegírás. Az online szövegírás nélkül gyakorlatilag keresőoptimalizált honlap nem létezik. 
Az online szövegnek a keresőoptimalizálás mellett eladnia is tudni kell. 

Levesszük az online szövegírás terhét a válláról és üzleti weboldalára maximum 10 oldalig teljesen megírjuk a szöveget! Nem kell karakterszám alapján fizetnie! Megnézzük a konkurencia tartalommarketingjét és mi annál jobbat csinálunk, legyen az bármilyen karakterszám szükséglet! Oldala nem csak előkelőbb helyezést fog kapni a Google találati listáján, de új ügyfeleket vagy vásárlókat is szerez Önnek! Profi szövegíróink rövid idő alatt feldobják a weboldalát! A profi szövegírás a kulcs az értékesítéshez és a keresőoptimalizáláshoz! 

 

KEDVEZMÉNYES CSOMAGÁR:  ̶1̶0̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶/ oldal helyett 6.000 Ft/oldal! 

Az ár netto ár.

Keresőoptimalizáló szövegírás weboldalra 10 oldal felett

Keresőoptimalizáló szövegírás weboldalra 10 oldal felett

 

Egy több mint 10 oldalas weboldalra nehéz feladat kreatív online szöveget írni. Ha Ön nem profi szövegíró, akkor bizony hetekig ülhet a billentyűzet felett, a szövegírás azonban nem fogja elérni a célját. 

Mint tudjuk, minél több tartalom van egy weboldalon, annál könnyebben kerül előre a Google keresőben. De csak akkor, ha a tartalom a kulcsszavakra releváns! Egyébként hiába van több ezer karakter egy oldalon. 

Ne törje a fejét hetekig a billentyűzet felett, inkább foglalkozzon a vállalkozás azon elemeivel, amihez ért. Úgy hasznosabban fogja eltölteni az idejét. A szövegírást pedig bízza profi szövegíróinkra, akiknek nem kihívás több ezer karakterből álló online, keresőoptimalizáló szöveget írni a weboldalára, szóljon az bármiről. 

Ne tartson attól, hogy a vállalkozásának profiljához tartozó szöveg laikus szöveg lesz! Szövegíróink különböző területekre specializálták magukat, így még az is lehet, hogy a saját weboldalán lévő szövegből Ön is tanulni fog! Az oldalán lévő szöveg nem csak a keresőoptimalizálást fogja segíteni, de a megrendeléseit is megsokszorozza! A konkurenciája is felkötheti a gatyáját, ha a mi szövegírónk írják weboldalára a szöveget! 

 

KEDVEZMÉNYES CSOMAGÁR:  ̶9̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ / oldal helyett 5000 Ft/oldal! 

Az ár netto ár.

Blogírás havi 5 blog alatt

Blogírás havi 5 blog alatt

A blog több dologra is alkalmas: manapság a legtöbbször keresőoptimalizálás elősegítésére használják, de vannak, akik ténylegesen fontosnak tartják az új, értékes információk megosztását a látogatóikkal. 

A kettő azonban nem zárja ki egymást. Lehet úgy blogot írni, hogy a keresők is relevánsabbnak tartsák weboldalunkat a keresett kifejezésekre, ugyanakkor a látogatók is szívesen olvassák mert nem csak "rizsa" van benne, hanem számukra hasznos tartalom. Ne aggódjon amiatt, hogy a szövegírók nem értenek az ön üzleti tevékenységéhez annyira, hogy szakmai blogot írjanak. Meg fog lepődni! Szövegíróink különböző területekre specializálták magukat. Legyen szó építőiparról vagy banki szolgáltatásról, a szövegből még Ön tanulhat! 

A blogokat minimum 1500 karakterben írjuk meg. 

 

KEDVEZMÉNYES ÁR:  ̶8̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ / blog helyett 4000 Ft/blog!

Az ár netto ár.

 

Blogírás havi 5 blog felett

Blogírás havi 5 blog felett

Profi blogot szeretne a weboldalára de nem ért a szövegíráshoz vagy nincs rá ideje? Semmi gond! Ettől még az Ön honlapján is lehet profi szakmai blog!
Bízza ránk, szabadidejében pedig olvasgassa a saját honlapján lévő értékes cikkeket! 

Heti 2-3 blogbejegyzéssel nem csak a látogatóit fogja elkápráztatni, de a Google-t is. Weboldala a keresőszavakra releváns, hatalmas szövegtartalom miatt könnyen lehet a találati lista dobogós helyein! 

Építse sikeres weboldalát velünk! A keresőoptimalizálás mellett látogatói látni fogják, Ön a legjobb ember akit megkereshetnek, hiszen az oldalán lévő cikkek komoly bizalmat építenek ki a látogatók felé. 

Több legyet egy csapásra? Igen! A profi szakmai blog erre való! 

 

KEDVEZMÉNYES ÁR:  ̶7̶.̶5̶0̶0̶ ̶F̶t̶ /blog helyett 3500Ft/blog

Az ár netto ár.

Hírlevél szövegírás 3 levél

Hírlevél szövegírás 3 levél

 

Sok vállalkozás számára a hírlevelek jelentik az első számú bevételforrást. Jó hírlevél szöveget írni egyre nehezebb. Minél több cég folyamodik ehhez a marketing eszközhöz, annál nehezebb lesz.

A hírlevél a legolcsóbb marketing eszköz, ugyanakkor csak jól felépített szöveggel érhetjük el a célját. Sok olyan hírlevelet kapunk kéretlenül is, amelyekből sajnos hiányzik a profizmus. Olcsó árú, olcsó szöveg. Nem kell. Az embereknek már elege van a standard hírlevél szövegekből. "vedd meg", "legolcsóbb", "legjobb", "most rendeld meg", "lemaradsz az akcióról", "már csak pár darab van, legyen az egyik a tiéd". Ezek a szövegek már lejártak. 

Hírleveleinket kreatívan állítjuk össze. Olvasója egy percig sem fog unatkozni. Szívesen fogja olvasni a levelet, sőt, várni fogja a következőt! 

Bízza ránk hírleveleinek megírását, legyen profi!

 

KEDVEZMÉNYES CSOMAGÁR:   ̶3̶0̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 20.000 Ft/ 3 db levél! 

Az ár netto ár!