Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

SEO tanácsadás

SEO tanácsadásunkkal elsősorban azok számára szeretnénk segítséget nyújtani, akik egy üzleti weboldal elkészítése előtt állnak, vagy van egy üzleti weboldaluk, de nem jó pozícióban jelenik meg a keresőben. 
Ügyfeleink 90%-a azért keres meg minket, mert készíttetett egy weboldalt, de a weboldal nem jelenik meg a keresőben, vagy az üzleti profiljára jellemző kulcsszavakra a sokadik oldalon jelenik meg.

Sokan azt gondolják, hogy ha van egy weboldaluk, akkor majd rájuk is találnak az interneten. De ez sajnos nem így van. A Google kereső előkelő helyeiért bizony komoly verseny folyik. Ez nem véletlen, hiszen az első két oldalon nagy profitra lehet számítani. Mindenki szeretne oda kerülni.

Ha a weboldal "csak úgy" elkészül és nincs kidolgozva hozzá egy keresőoptimalizálási terv, akkor a weboldal sajnos nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. 

Mire jó a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadással megtervezve, átgondoltan indíthat üzleti weboldalt. A cél az, hogy az üzleti weboldal - legyen az egy tájékoztató oldal vagy webshop - új ügyfeleket vagy vásárlókat hozzon. 

Ez SEO tanácsadás nélkül szinte lehetetlen. 

A SEO tanácsadó az üzleti profiljára jellemzően kidolgozott kulcsszókutatás után elkészít egy tervet, amely szerint a weboldalának fel kell épülnie ahhoz, hogy a releváns kulcsszavakra megjelenjen a keresőkben. Ez a legfontosabb lépés egy sikeres weboldalhoz.

Amennyiben Önnek már van egy weboldala, akkor könnyen lehet, hogy pár változtatást meg tenni a weboldalon a keresőoptimalizálás érdekében.

A SEO tanácsadáson sor kerül a keresőoptimalizálás további lépéseinek megtervezésére, mint például a belső és a külső linképítés, a látogatottság növelés és tartalmi felépítés.

A keresőoptimalizálás ma már egy nagyon komplex terület. 

A keresőoptimalizálás a weboldalnál kezdődik. Ha a weboldal nem ennek megfelelően van felépítve, akkor soha nem fog a Google keresőben előre kerülni. 

A SEO tanácsadás folyamán átfogó képet kap a keresőoptimalizálás lényegéről, hogy a későbbiek folyamán Ön is magabiztosan részt tudjon venni az optimalizálás folyamatában, amellyel sok pénzt takaríthat meg.

A tanácsadás alkalmával teljesen az Ön profiljára szabott, kész terveket kap a sikeres weboldalához. 

A keresőoptimalizálásról tudni kell, hogy egy hosszú folyamat. Még ha el is értük a sikert és a weboldalunk a releváns kulcsszavakra el is éri az előkelő pozíciót, a keresőoptimalizálásnak itt még nincs vége. 

Az optimalizálás egy folyamatos munka, hogy a weboldalt ott is tartsuk azon a helyen. Hiszen a konkurencia jön és minden eszközével azon van, hogy az előkelő helyezést átvegye. 

Abban, hogy az oldala ne veszítsen a pozíciójából, Önnek is tisztában kell lennie a keresőoptimalizálás alapjaival, hogy a későbbiek folyamán megtegye a megfelelő lépéseket az oldal pozícióban tartásához. Ehhez nem kell bonyolult dolgokra gondolni, nem kell szakembernek lenni ahhoz, hogy ez sikerüljön. 

A keresőoptimalizálás folyamán tudnia kell, hogy Önnek is részt kell vennie benne, ha nem szeretne erre havonta nagyobb összeget áldozni. Ne aggódjon, megmondjuk, hogy pontosan hogyan tegye. 

 

SEO specialistánk által olyan hasznos információkhoz jut a saját weboldalát tekintve, amellyel komolyabb bevételt hozó, sikeres üzleti weboldala lehet. 

SEOtanacsadas

A SEO tanácsadás folyamata

A tanácsadás történhet személyesen a mi irodánkban vagy az Ön irodájában, de akkor se aggódjon, ha messze van tőlünk vagy kevés az ideje. Egy előre egyeztetett időpontban telefonon beszélünk át mindent, lépésről lépésre. 

A kész terveket részletes leírással e-mailben küldjük el Önnek, így az bármikor áttekinthető. 

Természetesen ha bármikor kérdése merül fel, e-mailben és telefonon egyaránt elér minket. 

A SEO tanácsadás ára

Nem kerül annyiba, mint amennyit ér. Hiszen SEO tanácsadás és tervezés nélkül az üzleti weboldala soha nem fog elegendő bevételt hozni, azonban egy kidolgozott SEO tervvel a csillagokat is eléri az égen.