Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Responsive weboldal

Még nem reszponzív a weboldala? A google hátra fogja sorolni!

A Google 2015 tavaszán bejelentette: a reszponzív weboldalakat fogja előnyben részesíteni a google keresőben való helyezésnél.

A Google idáig is pozitívan értékelte a reszponzív weboldal struktúrát, ezután viszont azokat az oldalakat, amelyek nem ennek megfelelően készültek, teljesen kiszorítja a keresőből. A Google célja nem a cégek ellehetetlenítése, hanem a látogatói élmény növelése.

responsive_oldal

Mit is jelent, hogy reszponzív weboldal?

A reszponzív  weboldal azt jelenti, hogy az oldal megjelenése alkalmazkodik a felhasználó kijelzőjének méretéhez. Legyen az monitor, mobiltelefon vagy tablet, az oldal mindig tökéletesen láthatóan jelenik meg és funkcionálisan is működik. A telefonon és más eszközökön való internethasználat az elmúlt években rohamosan terjedt el. Ezzel a fejlődéssel kell számolnia a weboldalak tulajdonosainak is. Mielőtt a reszponzív oldalfejlesztések nem léteztek, az oldalukra valamit adó vezetők megcsináltatták weboldaluk mobiltelefonos verzióját. Így amikor telefonról felmentünk egy oldalra, lehetőségként ott állt, hogy „Váltás mobil nézetre” vagy fordítva: „Váltás asztali nézetre”. Ma már a reszponzív oldalak eleve felismerik az eszközöket, így nem kell a látogatóknak kiválasztani, hogyan szeretnék látni az oldalt. Ez igazi látogatói élményt nyújt!

A Facebookon lévő hirdetésekből az oldalra való átkattintási arány mobiltelefonról 80%! Ha már hirdetésünkkel felkeltettük a figyelmet és elértük, hogy megnézzék az oldalunkat, nagy hiba egy elavult oldalra vezetni a látogatót, hiszen a látogatók igényei is megnőttek.

Ha Ön egy olyan cégvezető, akinek fontosak a látogatói, ha Ön a weboldalán keresztül szeretne eladni szolgáltatást vagy terméket, bízzon meg minket reszponzív weboldalának elkészítésével! Elérhető áron, modern design-al, tökéletes funkcionális működéssel fogjuk elkészíteni weboldalát!

Megéri megnéznie, új oldalát milyen szempontok szerint készítenénk el:

 → Weboldal készítés

Ha nem tudja, hogy az Ön weboldala reszponzív-e, itt tesztelheti: ►►►► TESZT

 

Amit nyújtani tudunk:

 • tökéletesen reszponzív weboldal
 • gyönyörű design
 • egyedi megjelenés az Ön üzleti profiljára szabva
 • Ön által is könnyen kezelhető admin oldal, hogy ne kelljen havonta fizetnie azért valakit, hogy az oldalát kezelje
 • google barát szerkezet
 • a google robotjainak 90% feletti(!) technikai megfelelés
 • megfizethető, egyedi weboldal

Plusz előnyök, ha mi készítjük weboldalát:

 • ingyenes marketing tanácsadás
 • weboldalát úgy tervezzük meg, hogy előtte megvizsgáljuk a konkurenciáinak a weboldalát
 • belső linkeket építünk ki (keresőoptimalizálás szempontjából van jelentősége)
 • keresőoptimalizálás alapjai (linkeket, címeket, meta leírást, descriptiont stb. az Ön üzleti profiljának megfelelő kulcsszavak alapján alakítjuk ki) Ha többet szeretne megtudni a keresőoptimalizálás jelentőségéről, itt olvashat róla bővebben ►►► Keresőoptimalizálás

 

Megfizethető, korszerű, minden felhasználói igényt kielégítő reszponzív weboldal! 

Amennyiben a csomagajánlatok között nem találta meg amit szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül árajánlatot adunk Önnek. 

 

Vélemény, hozzászólás?