Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Optimalizálás

Szövegírás

A weboldalak legfontosabb része! Egyrészt mert segít az oldalának abban, hogy a Google előkelő helyein jelenjen meg, másrészt mert eladja az Ön szolgáltatását vagy termékét! A szövegírást nem szabad félvárról venni, mert a siker 50%-ban a szövegíráson múlik!

Keresőoptimalizálás

Ígérjük azt, hogy két hét múlva első helyen lesz a weboldala legalább 10 kulcsszóra? Ezt mindenki szívesen hallaná, de a keresőoptimalizálás sajnos nem hoz 2 hét alatt sikert. A keresőoptimalizálást úgy kell értelmezni, mint egy új üzlet beindítását. Idő kell neki mire eredményes lesz. Vannak dolgok amelyeket tudunk a keresőoptimalizálás során befolyásolni és vannak, amelyeket sajnos nem. A keresőoptimalizált weboldalnál jobb üzlet nem létezik, de csak az vágjon bele keresőoptimalizálásba aki el tudja fogadni, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. 

SEO tanácsadás

A Google keresőben való előkelő helyezésért! SEO terv nélkül sikeres üzleti weboldal sincs. SEO tanácsadásunkkal elsősorban azok számára szeretnénk segítséget nyújtani, akik egy üzleti weboldal elkészítése előtt állnak, vagy van egy üzleti weboldaluk, de nem jó pozícióban jelenik meg a keresőben.