Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Marketing csomagok

marketing terv

Marketing tanácsadás betanítással!

ÚJ! A legtöbbször azzal a ténnyel találkozunk, hogy a cégvezetők nem szívesen bíznak meg külsős cégeket a marketingjük elvégzéséhez. Ennek két oka van: A legtöbb esetben az, hogy volt már rossz tapasztalatuk külsős cégekkel, a másik ok, hogy szeretnék napi szinten átlátni a marketing folyamatokat. 

Tőlünk a legtöbbször marketing tanácsadást kérnek, de aztán nem tudják, hogyan kezdjenek bele. Megértik, hogy mire és miért van szükség, de a kivitelezésében már beletörik az a bizonyos bicska. Ezért most a tanácsadás mellé pontosan elmagyarázzuk, hogy kezelje a cége számára hatékony marketing eszközöket, legyen az Google Adwords, Facebook, Hírlevél vagy egyéb más eszköz az offline marketing eszközöket is beleértve. Persze nem biztos, hogy Önnek ezekre lesz szüksége, de bármit javasolunk, arra meg is tanítjuk! 

 

Tanfolyam? 

Nem. Nem egy gyorstalpalóról van szó. Nem hiszünk benne, hogy az általánosságban elhangzó, 2 nap alatt leadott anyagokat mindenki saját magára tudja formálni és tudni fogja, hogy az új információkkal mit is kezdjen a saját cégében. 

 

Pontosan?

Pontosan arról van szó, hogy kizárólag az Ön cégére vonatkozó marketing tanácsot adunk és részletesen elmagyarázzuk, hogyan tudja a gyakorlatban használni, megvalósítani. Beavatjuk minden apró részletbe, amely a technikai kivitelezésen túl a hatékony marketinget jelenti. 

 

Hogyan?

 

  1. Ön elküldi nekünk a weboldalának a címét és az Ön telefonos elérhetőségét.
  2. Fel fogjuk hívni telefonon, hogy pontosítsuk a céljait és tájékozódjunk, milyen lépéseket tettek idáig a sikeres marketing megvalósítására (a legtöbbször nem volt ilyen, vagy Google Adwordsel próbálkoztak).
  3. Öt munkanapon belül elküldünk e-mailben egy részletesen kidolgozott javaslatot (magyarázattal) és a javasolt marketing eszközök használatához egy kizárólag az Ön cégére szabott "használati útmutatót" (PDF formátumban, hogy bármikor elő tudja venni). Pl. javaslatot teszünk, hogyan szólítsa meg az ügyfeleit vagy vásárlót, vagy hogyan kell használni egy hírlevélszoftvert, honnan tud legálisan céges e-mail címeket szerezni, hogyan kell a Google Adwords-öt kezelni, hogy kell jól Facebook hirdetést létrehozni, beállítani, vagy milyen más módja van annak, hogy elérje a leendő ügyfeleit, vásárlóit. Konkrét szövegeket írunk, amelyet használni tud a gyakorlatban, legyen szó bármelyik eszközről! Amennyiben Önnek B2B marketingre van szüksége, ne aggódjon, szakértői vagyunk a területnek! Elmondjuk, hogyan csinálja! Ami a legfontosabb: konkrétumokat kap, részletes magyarázattal kizárólag az Ön cégére szabva! Ha kell, akkor segítünk az első hirdetéseit beállítani, megtanítjuk, hogy felügyelje és értékelje azokat. 
  4. Nem engedjük el a kezét! Bármilyen kérdése felmerül nyugodtan írhat vagy hívhat minket és készséggel segíteni fogunk! Akár skypon keresztül is hívhat! 

 

Meg fog lepődni, mennyire logikussá és átláthatóvá válik a marketing! 

 

Miért jó ez a megoldás?

  • Ön meg fogja érteni, milyen marketingre van szüksége vállalkozásának ahhoz, hogy jól működjön, fejlődjön. 
  • Át fogja látni, mit kell tennie és hogyan, a jó működő marketingért.
  • Ha nem Ön fogja csinálni, hanem pl. egy alkalmazottja, Ő is meg fogja érteni hogyan működhet a cég marketingje, Ön pedig bármikor szakértelemmel ellenőrizheti. 
  • Nem kell ezért egy külön marketingest fizetnie.
  • Nem kell marketing cégekkel szerződést kötnie, amelynek kétes lehet a hatékonysága. 
  • Nincs több marketing szolgáltatói havi díj! 

 

Most a karácsonyi értékesítésre külön kitérünk! 

És mennyi ennek az ára?

Pillanatnyilag nem tudunk ennél jobb befektetést!

Egy egyszeri díja van, amely 2016. november és decemberi hónapban  ̶1̶6̶0̶ ̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 80 000 Ft! (más cégnél ez egy havi Adwords kampány kezelés díja) 

 

Facebook oldal és Google AdWords kampányok kezelése

Facebook oldal és Google AdWords kampányok kezelése

Sok pénzt veszített már Google AdWords hirdetésekkel? Haszontalanok voltak Facebook hirdetései? Ne aggódjon! Sokan megpróbálkoznak az online marketinggel egyedül, de általában anyagi veszteség a vége. Mindkét marketing eszköz kiváló marketing eszköz, de érteni kell hozzá. Sok ügyfelünk van, aki még csak nem is hitt abban, hogy a Facebookon sikeres lehet a vállalkozása. Van olyan is, akinek most már elsődleges bevételi forrása a Facebook. 

 

KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLAT: Facebook oldal teljes körű kezelése + Google AdWords kampányok teljes körű kezelése 

̶7̶0̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 50.000 Ft/ hó!

Az ár nettó ár és csak 3 hónapra szóló szerződés aláírása esetén érvényes!