Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás hatékonyan! Mi is az a keresőoptimalizálás?

Keresőoptimalizálás – SEO (Search Engine Optimization)

A keresőoptimalizálással befolyásoljuk a Google keresőmotorjait annak érdekében, hogy a látogatók minél könnyebben rátaláljanak az Ön üzleti weboldalára. 

Az Ön vállalkozásához is tartoznak ún. keresőszavak, amely alapján a Google megjeleníti a weboldalát. Ha az Ön vállalkozására jellemző kulcsszavak alapján az oldala nem jelenik meg, vagy csak a sokadik oldalon jelenik meg, akkor mindenképpen keresőoptimalizálásra van szüksége. 

A felhasználók rendszerint csak a Google első és második oldalán megjelenő weboldalara kattintanak rá, a harmadik oldalra már nem is mennek. Ha az Ön oldala itt nem jelenik meg, akkor az Ön vállalkozása a felhasználók számára szinte nem is létezik! 

Miért fontos számomra a keresőoptimalizálás?

 • mert rátalálnak a weboldalára
 • mert megsokszorozza látogatóinak a számát
 • mert olyan emberek találnak rá a weboldalára, akik olyan szolgáltatást/terméket keresnek, amelyet Ön kínál
 • mert aki a Google első oldalán van, annak nem kell drága hirdetési költségekkel számolnia
 • mert aki Google első oldalán van, nagyon sok pénzt keres
 • stabil bevételt biztosít

 

Egyértelműen azok a vállalkozások keresik a legtöbb pénzt, melyek a Google első oldalán vannak.

A keresőoptimalizálás nagyon összetett dolog. 

Tudjuk, hogy a Google mi alapján értékeli az oldalakat.

Három szempont szerint értékelődik az oldal a google számára:

 1. Tartalmi index 
 2. Technikai index 
 3. Népszerűségi index 

Ahhoz, hogy az oldalunk a vállalkozásunkra jellemző kulcsszavakra az első oldalra kerüljön, mind a három szempontnak tökéletesen meg kell felelni. Összefoglalva ezeknek a szempontoknak a megfelelés, a keresőoptimalizálás.

 

A keresőoptimalizálás a weboldal készítésénél kezdődik! 

A keresőknek megfelelő weboldal nélkül, hiába minden fáradozás a szövegírással és a linképítéssel. A keresőoptimalizálás a weboldal technikai felépítésénél kezdődik. Itt bővebben olvashat a fontosságáról ►►► Weboldal készítés

 

seo_msz

 

A keresőoptimalizálás második legfontosabb része az online szövegírás.

Hiába van egy technikailag megfelelő, a keresőoptimalizálás szempontjából jól felépített weboldalunk. A Google robotjai jönnek és feltérképezik az oldal tartalmát. Ha az oldal tartalma nincs megfelelően kidolgozva, akkor sajnos nem fog a keresőkben előrébb jutni. 

Bővebben itt olvashat róla → Online szövegírás

A Google egyre szigorúbb követelmények elé állítja a webfejlesztőket és az oldalak tulajdonosait annak érdekében, hogy a felhasználói élményeket javítsa.  

Ne feledje, vállalkozásának profitja a keresőoptimalizálásban van! 

Keressen meg minket ha:

 • A vállalkozására jellemző kulcsszavakra nem jelenik meg a weboldala a Google első vagy második oldalán!
 • Oldala a második oldalon jelenik meg és az első oldalon szeretné viszont látni! 
 • Nincs több millió forintja keresőoptimalizálásra!

 

A leggyakoribb kérdés a keresőoptimalizálással kapcsolatban:

1. "Mikor fog a weboldalam a Google első oldalára kerülni?" 

Erre senki nem tudja a választ. A keresőoptimalizálás nem megy egyik napról a másikra. Gondoljunk csak bele: az első oldalon mindössze 10 hely van. Hasonló üzleti szolgáltatások viszont több száz. Mindenki az első 10-be szeretne bekerülni, hiszen mindenki sok pénzt akar keresni. Ezért azok, akik tesznek is a jobb helyezésért, folyamatosan "tuningolják" az oldalukat. Mindig lehet jobb oldalt csinálni a már meglévőknél, mindig lehet jobb szövegeket írni a már meglévőknél, de a Google első oldalára kerülni ennél jóval bonyolultabb. Ha a keresőoptimalizálás ennél több eszközét is bevetjük és jobban mint mások, akkor is hónapok kérdése az első oldalra kerülés. Ki kell várnunk, hogy a Google feltérképező robotjai végig menjenek az oldalon. Minél több robot térképezte fel az oldalát, annál jobb.

 

Ma már nem lehet "becsapni" a robotokat. Régebben linképítéssel vagy rejtett kulcsszavas szöveggel viszonylag gyorsan lehetett eredményeket elérni, de ma már a Pingvin algoritmus ezt nem teszi lehetővé. Szinte azonnal kiszúrja, ha gyorsan építettük ki a linkeket, vagy rejtett szövegek vannak az oldalon és megbünteti a weboldalt. A büntetés lehet az, hogy akár 400 helyezéssel is hátrébb sorolja a weboldalt, de akár örökre le is letilthatja a találati listáról. 

Ma már nem elég kiépíteni a linkeket, kitölteni a meta kulcsszavakat ahhoz, hogy besöpörhessük a megrendeléseket.

Aki sok pénzt akar keresni az interneten keresztül, annak el kell fogadnia, hogy a keresőoptimalizálás egy befektetés. Idő és pénz befektetése, de idővel nagyon is megtérül. Ennél jobb befektetés nem is létezik! De türelem nélkül nem fog menni. 

2. "Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?"

A keresőoptimalizálásnak nem lehet fix ára. Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk adni, tudnunk kell a vállalkozás profilját. Mielőtt ajánlatot kap, megnézzük a keresőszavakat, a konkurencia oldalait és ezután tudunk ajánlatot adni. 

Miért érdemes minket választania?

 • 2006 óta foglalkozunk weboldalakkal és keresőoptimalizálással!
 • Nem fogjuk Önt félre vezetni, munkánknak látható eredménye lesz!
 • Folyamatosan tájékoztatjuk Önt a keresőoptimalizálás eredményeiről.
 • Nem kérünk több százezer forintot előre!
 • Munkánk megfizethető és eredményes!
 • Bármilyen kérdése van, mi mindig elérhetőek vagyunk. Nem kell napokig várnia, hogy egy levelére válaszoljunk. 
 • Kizárólag megbízható és engedélyezett módszereket használunk.

 

Miért ne azt a szolgáltatót válasszam, amelyik villámgyors eredményeket ígér?

Több cég épül a keresőoptimalizálásra és mint minden üzletágban, itt is vannak olyanok, akik a pénzkeresetnek a könnyebbik oldalát választják. Illegális módszereket használnak, amelyek rövidtávon működnek, de aztán az Ön weboldala egyszerűen eltűnik a keresőkből. Itt Magyarországon nem létezik olyan keresőszó, amellyel annyi pénzt lehet keresni, hogy megérje egy illegálisan keresőoptimalizált weblapot készíttetni, amely 1-2 hónapig van a Google első oldalán (talán akár az első helyen is). A keresőoptimalizálás ezeknél a cégeknél sem olcsóbb, viszont utána nem marad semmi! Az ára valószínűleg nem jön be 1-2 hónap alatt, amíg az oldal működni tud a letiltásig. A cég pedig vagy eltűnik, vagy ez a probléma már nem érdekli.

 

Tekintse meg kis-és középvállalkozások számára kidolgozott, nagyon kedvező csomagajánlatainkat: CSOMAGAJÁNLAT

 

Hogyan működik?

 • Kattintson az érdeklődés gombra 
 • Adja meg weboldalának linkjét
 • Megnézzük az oldalát
 • Felmérjük a vállalkozásához tartozó kulcsszavakat
 • Felmérjük a konkurenciát

 

Rólunk mondták:

" Szállítmányozási cégünk új domaint és weboldalt kapott, ezért az oldalunkat hetekig nem jelenítette meg a Google. Nem tudtuk mit tegyünk, a megrendelések csökkentek. Egy ismerős ajánlotta a Marketingszakértőket. Eleinte kicsit bizalmatlan voltam a marketing cégek iránt, de nem láttam más lehetőséget. A Marketingszakértőkben nem csalódtunk, az eredmények folyamatosan javultak, egyre több kulcsszóra jelent meg a mi oldalunk is. Most már 4 kulcsszóra értük el azt, hogy a Google első oldalán vagyunk." Varga Tamás

" Nagyon segítőkészek, elképesztő tudás van a hátuk mögött! Nagyon elégedettek vagyunk!" Kiss Nóra

" Hihetetlen! A wikipédia elé kerültünk! :) "  Keresztes Norbert

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?