Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Keresőoptimalizálás csomagok

SEO tanácsadás és tervezet elkészítése új oldalhoz

SEO tanácsadás és tervezet elkészítése új oldalhoz

TUTI TIPP! 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egyszerűen megbíznak egy webfejlesztőt új, üzleti weboldaluk elkészítéséhez. Később azonban kétségbeesetten keresik a weboldalukat keresőben, ami persze nem jelenik meg vagy csak a sokadik oldalon jelenik meg az üzleti profiljára jellemző kulcsszavakra. Lesz egy olyan weboldaluk, amely az interneten való bevétel szerzésre alkalmatlan. Rájönnek, hogy hiába van weboldaluk, ha senki nem talál rájuk. Az üzleti weboldal nem érte el a célját. Azt gondoljuk, hogy mivel az internet nagy, mi is elférünk rajta. De ez tévedés! A webfejlesztő a weboldal technikai fejlesztéséhez ért, a keresőoptimalizáláshoz már nem. Nem is kell neki, hiszen nem ez a feladata, nem is ezt tanulta.

Ha olyan üzleti weboldalt szeretne, amely pénzt is hoz, akkor a SEO specialistát nem lehet megkerülni. Tanuljon mások hibájából és bízza meg SEO specialistánkat üzleti weboldala keresőoptimalizált megtervezéséhez! Ne dobja ki a pénzét egy olyan weboldalra, ami "csak úgy lesz", de nem fogják azok a látogatók megtalálni, akik pont olyan szolgáltatást vagy terméket keresnek, amelyet Önnél megtalálnának! Menjen biztosra! 

 

KEDVEZMÉNYES ÁR:  ̶1̶2̶0̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶  helyett 80.000 Ft

Az ár netto ár!

SEO tanácsadás és tervezet elkészítése meglévő oldalhoz

SEO tanácsadás és tervezet elkészítése meglévő oldalhoz

Van egy üzleti weboldala vagy webshopja de nem hoz bevételt? Ön kikerülte a SEO specialista véleményének kikérését amikor a weboldalát készítette!  Na nem baj, most úgy néz ki, Ön is felismerte ezt a hibát és a legjobb helyen jár. Megnézzük a weboldalát és kielemezzük. Elkészítjük javaslatainkat. Arra készüljön fel, hogy valószínűleg pár dolgot meg kell változtatnia a weboldalán. Sokszor nehezebb a meglévő rosszat kijavítani, mint készíteni egy új jót. Ez is benne lehet a pakliban. Erről csak az oldal elemzése után tudunk biztosat mondani, de ebben az esetben az elemzés ingyenes! Szükségünk lehet majd pár információra, például arra, hogy milyen lépéseket tettek idáig az oldal keresőoptimalizálásának érdekében és hogy milyen az oldal látogatottsága. 

 

KEDVEZMÉNYES ÁR:  ̶20̶0̶.̶0̶0̶0̶ ̶F̶t̶  helyett 100.000 Ft!

Az ár netto ár!