Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Google Analytics

Megnézte már? Bonyolultnak tűnik? Időigényes?A Google Analytics első ránézésre igen bonyolultnak tűnik, de tulajdonképpen nem az.

Nekünk, marketingeseknek olyan szükségünk van rá mint egy falat kenyérre. Az elemzések egy részét itt végezzük. A Google Analytics átlátása nem nehéz, azonban nagyon időigényes. Itt látjuk azt, hogy a munkánk mennyire eredményes, mit csináltunk jól az online marketingben és mi az, amit újra kell gondolnunk.

A Google Analyticsben való elemzéskor összefüggésekben kell gondolkodnunk.

A használata önmagában nem elég, össze kell hasonlítanunk az online marketing eszközként használt oldalak elemzéseivel.

 

Google Analytics

 

Az Analytics megmutatja nekünk, a látogató milyen lépéseken keresztül jutott el a vásárlásig vagy a konverzióig. Így azt is megtudjuk, melyik online marketingre éri meg számunkra nagyobb költségkeretet szánni, melyik volt az a hirdetésünk, amelyre a legtöbben reagáltak és értük el a hirdetés célját.

Teljes körű online marketinggel megbízó ügyfeleink számára természetesen ezt ingyen csináljuk, hiszen a saját munkánkat is ellenőrizzük.

Azonban ha Ön arra kíváncsi, hogy a marketingese jól végzi-e a munkáját, vagy ha saját maga próbálkozik online marketinggel, szívesen vesszük megbízását egy időszakra szóló elemzésre.

Vélemény, hozzászólás?