Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Google Adwords hirdetés

Google AdWords hirdetés:  Próbálta már? Bonyolult és drága? Igen! De nem nekünk!A Google AdWords hirdetések nagyon hatékonyak tudnak lenni, de szakértelmet kívánnak!

A Google Adwords egy nagyon hatékony hirdetési módszer, de a marketingesek körében is egy külön terület, kevesen csinálják jól. 

Rengeteg lehetőséget rejt magában.

A legnagyszerűbb benne, hogy amennyiben oldalunk még nincs a Google kereső első oldalán, a Google AdWordsben létrehozott hirdetéssel az első oldalon, sőt, felül kiemelten találhat meg minket a látogató. Ezt a hirdetést nevezzük keresési hálózaton való hirdetésnek. Kulcsszavakat állíthatunk be, amelyek alapján megjelenik az oldalunk, ha a keresőben a felhasználó ugyanazokat a kulcsszavakat írja be. Ez egyébként befolyásolja a Google AdWords hirdetés nélküli, keresőben való helyezésünket is. Látogatottságot tudunk generálni.

Ezen kívül lehetőséget ad dysplay hálózati megjelenésre is. Ennek több fajtája létezik. Az egyik fontos része a remarketing. AdWords fiókunkat összekötjük a weboldalunkkal, és a látogatóinkat „követni” kezdjük. Ha esetleg még nem kötelezte el magát felénk, akkor ezzel biztatjuk. Lerövidítjük a gondolkodási időt, vagy az eszébe juttatjuk, hogy egyszer már felkeltettük az érdeklődését. 

A dysplay hálózaton történő hirdetésben van egy másik nagyszerű lehetőség is! Kiválaszthatunk releváns oldalakat, ahol szeretnénk hirdetéseinket megjeleníteni és kiválaszthatunk célközönséget érdeklődési terület szerint is. Lássuk be, a Google AdWords hirdetésnél elegánsabb és célzottabb hirdetési lehetőség nincs!

 

adwords_kampany

Persze az AdWords ennél többet tud, mint amelyről itt most szó esik, és a költséghatékony hirdetések beállítása nem olyan egyszerű. Tapasztalat és szakértelem mellett a statisztikák figyelése és a tesztelések is fontosak. Időigényes feladat az Adwords hirdetéseket megfelelően és hatékonyan kezelni. 

Bízza ránk AdWords hirdetéseinek kezelését és mi a legtöbbet hozzuk ki az erre szánt költségkeretéből!

Bízza ránk Google AdWords hirdetéseit, kérjen árajánlatot és mielőtt árajánlatot adunk, fel fogjuk mérni vállalkozásának AdWords hirdetési lehetőségeit! Az árajánlat korrekt lesz, a munkánk pedig hatékony!

Nincs veszíteni valója, ezen csak nyerhet! 

Miért érdemes minket választania? 

  • Mert hirdetéseit Google Adwords szakértői minősítéssel rendelkező szakemberek fogják kezelni.
  • Hirdetéseit napi 8 órában, a hét minden napján figyelemmel követjük!
  • Nem vezetjük félre, Ön pontos statisztikákat fog kapni az elért eredményekről!
  • Hirdetéseink hatékonyak és költségkímélőek!
  • Nem kell több hónapra szóló szerződést aláírnia, próbáljon ki minket akár csak egy hónapra is! 
  • Munkadíjunk kifizethető, reális. 

 

Rólunk mondták: 

"Könyvelő cégem van, soha nem próbálkoztunk korábban Google Adwords hirdetéssel. A Marketingszakértőket egy ismerősöm ajánlotta és nem csalódtam bennük. Egy hónap alatt 9 új ügyféllel gyarapodtunk! Köszönjük!"  Baranyi Zsuzsanna

"Megszűnt a munkahelyem és kényszervállalkozó lettem. Fogalmam sem volt, hogyan vezessem be a vállalkozásomat és hogy szerezzek elég munkát ahhoz, hogy fenntartsam a családom és a vállalkozásom. Soha nem csináltam ilyet. Elkezdtem nézelődni az interneten és láttam, hogy ez nem is olyan egyszerű. Megbíztam a Marketingszakértőket a vállalkozásom marketingjének kezelésével és nekik hála, a vállalkozásom már fenntart minket." Grósz György

 "Időhiány miatt adtuk át cégünk Google Adwords fiókjának kezelését a marketingszakértőknek. Elégedettek vagyunk. Korrekt munkát végeznek a megfelelő kommunikációval, valóban szakértők!"  Farkas Levente