Bízza ránk cége marketing ügyeit és dőljön hátra...

Facebook hirdetés

Könnyűnek látszik? Nem az, ha valóban azt szeretnénk, hogy ne csak a pénzünk menjen el rá, hanem hatékony is legyen!

A Facebook

az utóbbi időben sok kérdőjelet vet fel arról, mire is való és milyen hatással van a társadalmi fejlődésre. Ez utóbbit nem tisztünk eldönteni, de marketingesként azt kell mondanunk, a Facebook kötelező minden üzleti vállalkozásnak! Azon felül, hogy a keresőoptimalizálásban is szerepet játszik, a legtöbb cég számára a megfelelően kezelt üzleti oldal és a jól beállított hirdetések komoly eredményeket hoznak!  

A Facebook egy közösségi portálnak nevezett üzleti oldal. 

A Facebook működik!

Sok múlik a vállalkozás üzleti profiljától, de tapasztalatunk szerint a Facebook hirdetések jól működnek szolgáltatói és kereskedelmi területen egyaránt! Fontos a megfelelő kezelése, hiszen a brand építésre ugyan olyan jó mint az értékesítésre! 

A Facebook hirdetések hasonlóan működnek mint az Adwords hirdetések. Rengeteg lehetőséget ad számunkra. Itt is van lehetőség remarketingre, dysplayre, célközönségeket hozhatunk létre és persze láthatjuk a statisztikáinkat is. 

facebook

 

Azonban egy dologról nem szabad megfeledkeznünk: hiába a jó szöveggel megírt Facebook hirdetés vagy bejegyzés, hiába a jó beállítás és hiába vezetjük át a látogatókat a weboldalunkra, konverziót ritkán érünk el jó weboldal nélkül. A weboldalon lévő látvány, funkciók, szövegek befolyásolják a sikert. A Facebook csak egy eszköz, hogy látogatókat és érdeklődőket vezessünk át a weboldalunkra. 

Itt olvashat bővebben arról, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy jó weboldalnak ►►► Weboldal készítés

Itt olvashat bővebben arról, hogy milyen jelentősége van a weboldalán lévő szövegnek: ►►► Online szövegírás

Ha jó a weboldal, jó a weboldalon a szöveg (cselekvésre ösztönző szövegek) és a Facebookon is ügyesek vagyunk, akkor a siker garantált! 

 

2016-ra már több mint 5 millió magyar felhasználója lett a Facebooknak és egyre több cég fedezi fel a benne rejlő üzleti lehetőségeket.

Sok olyan ügyfelünk van, aki más szolgáltatásunkat vett igénybe, és amikor javasoltuk neki a Facebook hirdetéseket, eleinte nem hitt abban, hogy működik. Azóta többeknek a Facebook lett az elsődleges bevételi forrásuk. 

Nem állítjuk, hogy minden üzleti profilhoz ilyen sikerrel működnek a Facebook hirdetések, de a többségének igen! Ha nem tudja, hogy az Ön cégének milyen sikerei lehetnének a Facebook-on, írjon nekünk és ingyenesen tájékoztatjuk tanácsunkról. 

 

A Facebook hirdetések létrehozása első ránézésre talán egyszerűnek tűnhet,

de éppen ez a csalóka benne. A tapasztalatlan hirdető belefut olyan hibákba, amelyek eredmények helyett pénzkidobáshoz vezetnek. A Facebook hirdetések kezelőfelülete állandóan változik, aki nem naprakész, az könnyen elveszítheti a fonalat. Azonban egy átlagos internetfelhasználónak még az állandó változásban lévő kezelőfelülettel sem kihívás megbirkóznia, azonban könnyen hiheti azt, hogy ha kitöltött minden adatot és kiválasztott minden beállítást, akkor az jó lesz. Jó lesz a Facebooknak, de nem Önnek. Hirdetései nem fognak olyan eredményt hozni, amely az Ön számára bevételt is jelent.

Rengeteg amatőr Facebook hirdetéssel találkozunk, amelynek a beállításait ugyan nem látjuk, de már a megjelenése is rossz.  Az első nagy hiba, hogy képekhez vezetik a felhasználót és nem a weboldalra. Ezek olyan hirdetések, amelyek bejegyzésből létrehozott Facebook hirdetések. Másik hiba a rossz szöveg. Cselekvésre ösztönző, figyelemfelkeltő reklámszövegek írása egy külön szakma. A leglátványosabb hiba pedig a rossz képek megválasztása. Sokszor homályos, rossz minőségű, az internetről valahonnan letöltött képeket tesznek a hirdetések alá, amelyek ráadásul nem relevánsak a hirdetési szöveggel. 

 

Miért bízza ránk Facebook hirdetéseit?

 • 2009 óta vagyunk jelen a Facebookon és követjük a fejlődését, a Facebook szakértői vagyunk!
 • Szaktudásunkkal kiemelkedő eredményeket érünk el! 
 • Nem fogjuk Önt zaklatni kérdésekkel,önállóan vezetjük az oldalát, Ön csak élvezze az eredményeit!
 • Képeit is mi szerkesztjük, nem kell magas összegekért képeket vásárolnia és attól sem kell tartania, hogy a szerzői jogi védelem alatt álló képek miatt problémái lesznek.
 • Nem íratunk alá több hónapos szerződéseket. Akár egy-két hónapra is kipróbálhat minket! 
 • Nem kérünk irreális árat!
 • Folyamatosan tájékoztatjuk az eredményekről.

 

Szolgáltatásaink:

 • Facebook oldal létrehozása
 • Facebook oldal borítófotójának elkészítése
 • Facebook profilfotó elkészítése
 • Facebook like-ok kiépítése
 • Facebook oldal menedzselése
 • Facebook kampányok tervezése
 • Facebook hirdetések beállítása
 • Facebook hirdetések elemzése

 

Ne hagyja ki, ne dobja el magától a pénzt!

 

 

Rólunk mondták:

"Nagyon korrekt cég, egy hónap után is már érezhető volt a munka eredménye, a továbbiakban is velük kívánunk dolgozni" Kurucz Emil

"Több marketing céggel dolgoztunk már, de a marketingszakértők értek el olyan eredményeket, amelyeket vártunk." Vásárhelyi Károlyné, Emma

" Nagyon elégedett vagyok. Próbálkoztunk már Facebook hirdetésekkel, de nem igazán hoztak eredményt. Első marketing cég akivel együtt dolgozunk, és reméljük, hogy még sokáig fogunk." Törőcsik Krisztián

" Segítőkész, szakmailag felkészült csapat! Köszönjük!" Zádori Ferencné

" Foglalkoztunk korábban is Facebook hirdetésekkel és azt hittük, értünk hozzá. Időhiány miatt adtuk ki ezt a marketing tevékenységet a Marketingszakértőknek. A munkájukat és az eredményeket látva rájöttünk, hogy mi semmit sem tudunk a Facebookról."  Keleti Orsolya

Vélemény, hozzászólás?